Privatlivspolitik for dig som ansøger

Privatlivspolitik for dig som ansøger

Denne privatlivspolitik har til formål at informere dig om, hvilke af dine oplysninger der indsamles og behandles, når du søger job hos Lowell.

Vi bruger en automatiseret beslutningsproces i forbindelse med nogle rekrutteringer. I disse situationer inkluderer rekruttering spørgsmål, som vi beder dig om at besvare, når du indsender din ansøgning. Formålet med spørgsmålene er at finde ud af, om din ansøgning skal tages med videre til næste fase af ansættelsesprocessen. Den automatiserede beslutningsproces bruger de svar, du leverer under ansøgningsprocessen, til at afgøre, om du opfylder minimumskravene til det aktuelle job hos Lowell.

En automatiseret beslutningsproces er vigtig for at vælge den rette kandidat og hjælper os med at sikre, at vores beslutninger er hurtige, retfærdige, effektive og præcise baseret på de oplysninger, du giver os. Vi spørger om ting, der er relevante for jobbet og ansættelsen hos Lowell.

Hvis vi vælger ikke at tage dig i betragtning til jobbet baseret på de svar, du giver i forbindelse med din ansøgning, har du ret til at bede os om at gennemgå den automatiske beslutning, vi har taget, på baggrund af dine svar.

Når vi ansætter medarbejdere, der får adgang til vores debitorsystem eller til bagvedliggende databaser i forbindelse med deres arbejde, kontrollerer vi dem både i vores eget debitorsystem og i relevante eksterne databaser som f.eks. RKI og Debitorregistret. Medarbejdere, der ikke får nogen af de nævnte adgange kontrolleres kun i vores eget debitorsystem. Kontrollen foretages kun ved kandidater, som vi tilbyder ansættelse, så vi kontrollerer så få som muligt.

Kontrollen foretages af en betroet medarbejder, og når kontrollen er bestået i vores HR-system, slettes alle mails og  øvrige dokumenter i forbindelse hermed.

For spørgsmål, indsigelser eller øvrige henvendelser i relation til ansættelsesprocessen og forekomsten af automatiske afgørelser, kontakt da hr.nordics@lowell.com  for at gøre brug af dine rettigheder.