Job hos Lowell

Job hos Lowell

Når du arbejder hos Lowell, arbejder du i en virksomhed, der er stærkt engageret i at hjælpe mennesker. Vi har 4.400 medarbejdere og vi er Europas næststørste udbyder af kredittjenester, så vi leder altid efter nye talenter.
Vi er fast besluttet på at være med til at forme fremtidens løsninger.
Vi er fast besluttet på at være med til at forme fremtidens løsninger.

Lær os at kende

Debitorstyring er i hastig forandring i hele verden, og vi er fast besluttet på at være med til at forme fremtidens løsninger. Mens vi holder øje med markedet og tilpasser os de ydre forandringer, forbedrer vi kontinuerligt vores tjenester, så de lever op til kundernes og debitorernes høje forventninger. Hos Lowell stiller vi os ikke tilfredse med løsninger, der blot virker – vi søger løsninger, der gør livet lettere. Hvis du er den type person, der ser muligheder i udfordringer, er du måske den, vi leder efter.

NÅR DU BEGYNDER AT ARBEJDE FOR LOWELL, VIL DU HURTIGT FORSTÅ, AT MENNESKER, BÅDE MEDARBEJDERE, KUNDER OG DEBITORER, ER DET CENTRALE I VORES VIRKSOMHED

Vi er en del af Lowell Group, der er Europas næststørste indenfor credit management med mere end 4.400 medarbejdere i Danmark, Østrig, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Schweiz og Storbritannien. Lowell er en førende leverandør af credit management services, der er specialiseret i at genoprette misligholdt gæld, data-analyse og forbrugerindsigt – med en mission om at få kredit til at fungere bedre for alle.

/media/109935/donka-003-webb.jpg

Ledige stillinger lige nu

Vi tror på, at det er vores medarbejdere, der gør os i stand til at være forrest i vores branche, og vores virksomheds succes hænger sammen med, at vi opbygger tillid og skaber nye ideer. Derfor er vi altid på udkig efter nye, talentfulde mennesker, der kan blive en del af vores team og forme fremtidens løsninger. 

Vi oplever stor vækst, og derfor  er vi lige nu på udkig efter en del nye kolleger. Hvis du er en af dem, eller hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os, og ellers kan du følge med her på siden.

Keld Hvolbøl

"Vi er altid på udkig efter talenter, der deler vores værdier og kan bidrage til den løbende udvikling af Lowell."

- Keld Hvolbøl, Director HR and Communications