Job hos Lowell

Job hos Lowell

Når du arbejder hos Lowell, arbejder du i en virksomhed, der er stærkt engageret i at hjælpe mennesker. Vi har 4.400 medarbejdere, og vi er Europas næststørste udbyder af kredittjenester, så vi leder altid efter nye talenter.

Lær os at kende

Vi er en del af Lowell Group, der er Europas næststørste indenfor credit management med mere end 4.400 medarbejdere i Danmark, Østrig, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Schweiz og Storbritannien. Lowell er en førende leverandør af credit management services, der er specialiseret i at genoprette misligholdt gæld, data-analyse og forbrugerindsigt – med en mission om at få kredit til at fungere bedre for alle.

Er du interesseret i at arbejde hos Lowell? Se alle koncernens ledige stillinger her.

 

/media/110929/keldhvolboel_8444b.jpg

"Vi er altid på udkig efter talenter, der deler vores værdier og kan bidrage til den løbende udvikling af Lowell."

- Keld Hvolbøl, Director HR and Communications


Hos Lowell værdsætter vi vores medarbejdere – ”We see you”... en værdsat kollega, ”We see you”.... i det hårde arbejde, du gør.  Vi ser, at mennesker er grundlaget for vores forretning.

Vores værdier og vores måde at arbejde på i vores branche er noget, vi med stolthed kan stå inden for. Vi efterlever alle vores værdier hver dag. Vi har en lang og succesfuld historie i Norden, og vores hovedkvarter i Storbritannien tilfører os en ny international gennemslagskraft.

I Lowell skaber vi et godt miljø og nyankomne føler sig velkomne.  Vi sætter pris på vores kolleger og nyder virkelig at arbejde sammen med dem. Lowell er et sjovt sted at arbejde, selvom vores arbejde handler om alvorlige emner.

  • Vi ser dig, der tænker fremad og vil gøre en forskel, og vi vil gerne give dig muligheden for at påvirke dit eget arbejde.
  • Vi ser dig, som en individuel kollega og holdspiller, og vi giver dig frihed til at handle, påvirke, deltage og netværke.
  • Vi ser dig, der er kreativ og tænker store tanker, og vi støtter din udvikling.

Vi velkommer dig, dine evner og dit talent, og vi giver dig frihed til at tænke, udvikle og handle.