Lowell

Lowell er én af Europas største aktører inden for credit management services. Virksomheden blev grundlagt i Storbritannien i 2004, men koncernen har rødder i branchen, som går mere end 100 år tilbage.

Om Lowell

Lowell Danmark er en del af Lowell-koncernen. Vi har en ambition om, at skabe et samfund med velfungerende finansmarkeder for kunden såvel som forbrugeren.

Lowell tilbyder credit management til alle former for virksomheder, herunder både store, mellestore og små virksomheder. Vores virksomhedstjenester omfatter alt fra data analysering, betalingsservices, faktureringer, gældsinddrivelse til opkøb af forfaldne eller usikre tilgodehavender. Vi er især stærke inden for finansverdenen, hvor vi har en ledende position i Europa.

I Danmark har Lowell kontorer i Horsens og Tåstrup med i alt 150 medarbejdere. Hele Lowell koncernen har i alt 4.400 ansatte fordelt på otte lande, hvoraf 950 er ansat i Norden.

Vi arbejder for at få kredit til at fungere bedre for alle

I et samfund som i højere grad bygger på kredit, har vi brug for Lowell. Vi er drevet af vores mission; ”To make credit work better for all”. Som en uafhængig ekspert inden for credit management fungerer vi som mellemled mellem virksomheder og forbrugere, således at du som virksomhed modtager den berettigede betaling og du som forbruger modtager den fornødne hjælp til en mulig afbetalingsordning. Vores arbejde er nødvendigt for et velfungerende handelsmarked.

Læs mere om Lowell Finans på Lowell.com

Vores værdier

Lowell-koncernen hviler på et værdigrundlag, som sammenfattes i vores fem værdier. Disse udgør grundlaget for, hvordan vi udfører vores daglige gøremål, og hvordan vi tager langsigtede beslutninger.

Pioneering – Vi sikrer fremtidig succes ved at være innovative. Vi ser løsninger på gamle problemer og ligger i spidsen inden for analysering.

Ambition – Vi stræber efter at være bedst, hvis der findes en bedre måde at gøre noget på, finder vi den, og fører den ud i livet.

Compassion – Vi værner om vores kunder og har fokus på personen og situationen bag hver enkelt sag.

Excellence – Vi arbejder altid imod at overgå forventninger og skabe de bedst mulige resultater for alle parter i alt, hvad vi gør.

Responsibility – Vi opnår troværdighed ved altid at være transparente, pålidelige og korrekte. 

;