Hero image
Lowell arbejder for at skabe et trygt kreditmarked for alle.

Vores sociale ansvar

Vi ved, at økonomi kan være et sårbart emne, og at mange lever med et dårligt økonomisk helbred. Vi vil gerne være med til at skabe et samfund, hvor flere tør tale åbent om deres økonomiske udfordringer, og hvor færre ender med overdreven gældsætning.

Årsagerne til gældsspiraler er ofte uventede begivenheder eller kriser i ens liv.

Årsagerne til gældsspiraler er ofte uventede begivenheder eller kriser i ens liv.

Stop overdreven gældsætning

Der er mere end 170.000 danskere registreret i RKI og tallet er stigende. Hertil kommer alle de misligholdte gældssager, der ikke er registreret i RKI. Hos Lowell taler vi hver dag med folk, der er havnet i gældsspiraler og har svært ved at se en vej ud. På denne side kan du læse mere om vores idéer, tanker og forslag til, hvordan vi kan vende udviklingen og skabe et mere bæredygtigt kreditsamfund.

Læs mere her

Der er ikke længere de penge, som der har været. Og selv de, der har pengene, vil hellere have dem til at strække længere, fordi fremtiden er usikker

Sådan forklarer Morten Engelbæk, CCO hos Lowell Nordics, til Børsen. Det kommer på baggrund af Lowells data, som påpeger, at antallet af misligholdte krav, når det gælder danskernes energiregninger, er steget 83 pct. grundet den høje inflation.

Den høje inflation gør det endnu sværere for sårbare forbrugere at betale regninger. eks til forsyning. Derfor er det også vigtigt, at vi bruger vores viden og tør tale åbent om de økonomiske udfordringer, som mange oplever i øjeblikket.

Læs hele historien her.

Morten Engelbæk, CCO Lowell Nordics

Morten Engelbæk, CCO Lowell Nordics

DEBAT - ”Hverken det offentlige eller de private virksomheder ønsker at have dårlige betalere. Så hvorfor ikke samarbejde?”

I Børsen kan man læse et debatindlæg fra adm. Direktør i Lowell Danmark, Morten Engelbæk, som omhandler muligheden for at oprette et gældsregister på tværs af det offentlige og private.

Det ville i sidste ende betyde, at færre forbrugere i sårbare situationer ender i gældsspiraler.

Læs hele debatindlægget her​


Vil du være med til at skabe til et sundere kreditmarked?

Hos Lowell mener vi, at et samarbejde mellem industri, beslutningstagere og myndigheder er vejen frem. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at samarbejde om et bedre kreditmarked.

/media/111078/fredrik.png

Fredrik Skärheden
Communications Director