helmik. 9, 2022

Sådan kan et inkassofirma hjælpe din virksomhed

At samarbejde med et inkassofirma kan forbedre din virksomheds økonomi. Læs mere om, hvordan det kan hjælpe dig, når dine kunder ikke betaler, uden risiko for at sætte den gode kunderelation over styr.
caption

 

Kan du og din virksomhed nikke genkendende til nedenstående påstande?

  • Vi har kunder, der ikke altid overholder tilbagebetalingsfristen.
  • Vi har flere udestående krav.
  • Vi ønsker at forkorte vores kredittider.
  • Den gode relation vi har til vores kunder, kan til tider gøre det svært at sende en rykker.
  • Der burde være en nemmere måde at påminde kunderne om deres betaling og håndtere vores tilgodehavener.

Én komplet løsning til alle trin af betalingsprocessen

Ofte beror forsinkede betalinger ganske enkelt på, at kunden har glemt at betale. Der findes dog også kunder, som konsekvent betaler for sent. Med et inkassofirma som samarbejdspartner øges dine muligheder for at indhente de forsinkede betalinger og dermed sænkes risikoen for at betalingen helt udebliver. Vi har mere end 110 års erfaring med at udvikle inkasso løsninger til alle brancher.

Læs hvad Ørsted siger om samarbejdet med Lowell

Inkasso ydelser

Ydelserne hos et inkassofirma omfatter som oftest betalingspåmindelser og inkasso, samt den retslige proces og efterbehandling af afskrevne krav. Du kan i de fleste tilfælde vælge at få hjælp til hele processen, eller hvis der er et enkelt specifikt behov i processen, i ønsker hjælp til.

Inkassoprocessen når kunden ikke betaler

Vælg en partner der har dine kunderelationer i centrum

Målet bør altid være, at du får betaling for de produkter eller de tjenester, du leverer, samtidig med at du opretholder den gode relation til kunden. Vælg derfor en partner der er omhyggelig med at tilpasse inkassoprocessen, til dét du efterspørger og til hver enkelt kundes situation. Den rette partner vil altid have fokus på at beskytte din virksomheds omdømme og jeres gode kunderelationer.


Hold dig opdateret på hvad der rører sig. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

;