Lowells håndtering af Covid-19

Vores kundeservice er åben som normalt. Læs mere om, hvilke foranstaltninger Lowell tager for fortsat at sikre en sikker og problemfri drift samt en god kundeservice. 

X

Lindorff har ændret navn til Lowell

Lindorff har fået ny ejer i Danmark, og den 1. oktober skiftede vi navn til Lowell, da vi nu er en del af Lowell Group og har en ambition om at være den bedste på vores område.

Den 1. oktober ændrede vi vores brand og skiftede navn til Lowell.

Lowell bliver gennem dette opkøb Europas næststørste inden for credit management service. Virksomheden blev grundlagt i Storbritannien i 2004 af James Cornell, der i dag er CEO. I 2015 fusionerede Lowell med GFKL og gik dermed ind på markedet i Tyskland, Østrig og Schweitz. Lowell har kontakt til 36 mio forbrugere i Europa.

Vi er stolte af at være en del af Lowell. Vi har et fælles fokus på vores kunder og de forbrugere, der er jeres kunder. Lowell vil, med stærke ejere i form af Permira og Ontario Teachers Pensions Plan, bringe finansiel styrke, der giver mulighed for at investere i innovation, digitalisering og analyser på tværs af sektorer.

Adgang til flere data vil give mulighed for at forbedre vores processer og gøre vores analyser mere præcise. Det vil hjælpe dig til at styrke og fastholde relationen til din kunde.

Vi er ikke længere Lindorff, men vil indtil videre tilføje - tidligere Lindorff i kommunikationen til alle eksterne parter.

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores salgs- og kundeservice team. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

/media/109949/offset_580864.jpg

Vi har høje ambitioner og en vision om at være den bedste i vores branche i Norden og at tilføre værdi til virksomheder på tværs af sektorer.