Advarsel

Vi oplever desværre for tiden, at svindlere udsender tekstbeskeder (SMS), der udgiver sig for at være Lowell. Hvis du er usikker på, om SMS'en er fra os, bør du logge ind på Mit Lowell med MitID/NemID og tjekke.

Vær også opmærksom på personer som kontakter virksomheder og prøver at sælge inkasso-abonnementer i Lowells navn. Der er også eksempler på, at de efterfølgende sender en faktura med Lowells navn på. Vi sælger ikke den type abonnementsløsninger og henvendelserne har intet med os at gøre.

X
Vi er nu en del af Lowell

Lindorff har ændret navn til Lowell

Lindorff har fået ny ejer i Danmark, og den 1. oktober 2018 skiftede vi navn til Lowell, da vi nu er en del af Lowell Group og har en ambition om at være den bedste på vores område.

Den 1. oktober 2018 ændrede vi vores brand og skiftede navn til Lowell.

Lowell bliver gennem dette opkøb Europas næststørste inden for credit management service. Virksomheden blev grundlagt i Storbritannien i 2004 af James Cornell, der i dag er CEO. I 2015 fusionerede Lowell med GFKL og gik dermed ind på markedet i Tyskland, Østrig og Schweitz. Lowell har kontakt til 36 mio forbrugere i Europa.

Vi er stolte af at være en del af Lowell. Vi har et fælles fokus på vores kunder og de forbrugere, der er jeres kunder. Lowell vil, med stærke ejere i form af Permira og Ontario Teachers Pensions Plan, bringe finansiel styrke, der giver mulighed for at investere i innovation, digitalisering og analyser på tværs af sektorer.

Adgang til flere data vil give mulighed for at forbedre vores processer og gøre vores analyser mere præcise. Det vil hjælpe dig til at styrke og fastholde relationen til din kunde.

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores salgs- og kundeservice team. Vi er altid klar til at hjælpe dig.