marrask. 25, 2021

Lowell Payment Indicator 2021: Rekordhøj privatøkonomisk sundhed blandt danskerne

I samarbejde med analyseinstituttet Demoskop, lancerer Lowell igen Payment Indicator rapporten, som viser at danskerne ikke har oplevet en så høj privatøkonomisk sundhed siden målingerne blev lavet for første gang i Danmark i 2019
caption

 

Coronakrisen har haft stor indflydelse på danskernes økonomiske situation siden marts 2020. Det har betydet en privatøkonomisk omvæltning for mange danskere.

Nu er den nyeste Lowell Payment Indicator rapport blevet offentliggjort, og den tegner det hidtidige mest positive billede af danskernes privatøkonomiske sundhed. Ifølge de nyeste tal, føler 55% af danskerne, at de har en høj privatøkonomisk tryghed. I 2020-2021 lå samme tal på mellem 51-53%.

Lowells Payment Indicator rapport er blevet udarbejdet i samarbejde med Demoskop, som er et af de førende analyseinstitutter i Norden.

Rapporten inkluderer flere tal og statistikker over danskernes, og de resterende nordiske landes, bekymringer og adfærd overfor økonomien. Specifikt ligger rapporten vægt på den økonomiske sikkerhed for den enkelte, uforudsete udgifter og overforbrug, samt tanker for fremtiden vedrørende den enkeltes privatøkonomi.

Data som kan hjælpe den enkelte forbruger

Som markedsleder på inkassomarkedet ved vi hos Lowell fra erfaring, at en høj privatøkonomisk tryghed gør det muligt at oprette flere og bedre betalingsaftaler, som fungerer for alle parter. Rapporten kan derfor bruges til at se på, hvordan personer med misligholdt gæld får afviklet deres gælds bedst muligt. Ligeledes kan rapporten også bruges til at spå om den fremtidige udvikling på markedet.

 

Vil du læse mere om de specifikke tal og tendenser udarbejdet i rapporten?

Klik her og download Lowell Payment Indicator.

;