Lindorff har ændret navn til Lowell

Lindorff har ændret navn til Lowell

Lindorff har fået ny ejer i Danmark, og den 1. oktober skiftede vi navn til Lowell, da vi er nu en del af Lowell Group, der er Europas næststørste credit management virksomhed.
Lindorff ejes nu af Lowell
Lowell er et nyt navn på det nordiske marked, men gennem opkøbet sikres mere end 100 års viden og erfaring i Norden som grundlaget for at skabe fremtiden.

Lowell er en førende leverandør af credit management services, der er specialiseret i at genoprette misligholdt gæld, data-analyse og forbrugerindsigt – med en mission om at få kredit til at fungere bedre for alle.

Fra og med 1. oktober 2018 skiftede Lindorff navn i Danmark og blev til Lowell.

Vi er glade for det nye ejerskab, fordi Lowell, som ekspert på et af de største markeder i Europa har et stærkt fokus på forbrugeroplevelsen, data-analyse og mennesker. Med Lowells stærke etik har de altid blik for at finde den bedste, mest holdbare og rimelige løsning for hver enkelt forbruger.

Vores position som markedsledende i Norden inden for ydelser til den finansielle sektor, bliver nu kombineret med Lowell Groups erfaring indenfor service, handel og andre sektorer og skaber en stærk platform for solid og langvarig vækst af forretningen.

Om Lowell

  • Lowell i sin nuværende form blev grundlagt i Storbritannien i 2004 af CEO James Cornell og har en stærk tradition for innovation.
  • Lowell blev i 2015 lagt sammen med den tyske markedsleder, GFKL, og trådte dermed ind på markedet i DACH-regionen (Tyskland, Østrig og Schweitz).
  • Den nyeste tilføjelse til Lowell med den nordiske region giver os en stærk position i Europa med kontorer i Storbritannien, Tyskland, Østrig, Schweitz, Danmark, Norge, Sverige og Finland.
  • Lowell ejes af kapitalfonden Permira Funds og Ontario Teacher’s Pension Plan (OTPP).
  • Lowell har over 4.400 medarbejdere og kontakt til 36 millioner forbrugere i Europa.

Den 1. oktober ændrede vi vores brand og skiftede navn til Lowell, men vi vil naturligvis fortsætte med at hjælpe vores kunder og forbrugerne med at få kredit til at fungere bedre for alle.

;