Advarsel

Vi oplever desværre for tiden, at svindlere udsender tekstbeskeder (SMS), der udgiver sig for at være Lowell. Hvis du er usikker på, om SMS'en er fra os, bør du logge ind på Mit Lowell med MitID/NemID og tjekke.

Vær også opmærksom på personer som kontakter virksomheder og prøver at sælge inkasso-abonnementer i Lowells navn. Der er også eksempler på, at de efterfølgende sender en faktura med Lowells navn på. Vi sælger ikke den type abonnementsløsninger og henvendelserne har intet med os at gøre.

X
Lindorff har ændret navn til Lowell

Lindorff har ændret navn til Lowell

Den 1. oktober skiftede Lindorff navn til Lowell, da vi nu er en del af den europæiske Lowell Group, men vi vil naturligvis stadig hjælpe dig, ligesom vi har gjort tidligere.

Den 1. oktober ændrede vi vores brand og skiftede navn til Lowell, da vi nu er en del af Lowell Group, der er Europas næststørste credit management virksomhed. Vi vil naturligvis fortsætte med at hjælpe dig som forbruger med at få kredit til at fungere bedre for alle.

Vi er glade for de nye ejere for Lowell har et stærkt fokus på forbruger-oplevelsen og på kundeservice, og Lowell har altid mennesker i centrum i forretningen.

For dig som forbruger vil ingenting ændre sig. Vores konsulenter vil fortsat hjælpe dig, og vi kan kontaktes på samme måder som før uanset om du har brug for hjælp til at betale en regning, eller om du har fået et brev fra os om en manglende betaling. Som en del af Lowell vil vi stræbe efter at udvikle vores service endnu mere.

/media/109950/offset_608874.jpg