Information services

Information services

Ved at udnytte opdateret information fra Lowell, er din virksomhed i stand til at forudse og overvåge kunders betalingsevne. Dette giver dig mulighed for at reagere hurtigt på ændringer i din kundebases betalingsevne - Et essentielt værktøj i en økonomisk operationel verden, som bliver ved med at ændre sig.

Opdateret data til at forudse kunde/klient betalingsevne

Lowell er pioner når det kommer til at forudse betalingsadfærd. Denne konkurrencefordel er baseret på mange års erfaring og ekspertise indenfor Credit management og dybdeborende analyser. 

Lowell er Credit management partner i flere forskellige brancher. Vores data er udviklet fra forbrugeres betalingsadfærd og gennemgående analyser af fakturaer. Disse data bruger vi til at udvikle værdifuld service til vores kunder. 

I Credit management er det særligt vigtigt at have opdateret data, da den verden vi arbejder i, ændrer sig meget hurtigt. Med hjælp fra vores information services, kan en lånevirksomhed være i stand til at tage beslutninger om lån baseret på opdateret information og forudse betalingsadfærden på deres kunder. På den måde kan en virksomhed derved reducere kredittab og forøge salg.

/media/110403/istock-1065464648.jpg

Kreditoplysninger om forbrugere

Consumer Debt Information Service tilbyder alsidige data om betalingsadfærd til at støtte en kreditvurdering af forbrugere og forbedre kvaliteten af beslutninger om kredit.

Da den verden vi arbejder i bliver ved med at ændre sig, bliver der sat mere og mere fokus på en efterspørgsel af opdaterede data. Ved at bruge hurtigere og opdaterede data i stedet for kun at bruge officielle betalingsmærkninger, kan en virksomhed analysere og forudsige forbrugeres betalingsadfærd bedre og mere alsidigt.

Opdaterede data hjælper virksomheder med at tage flere ansvarlige beslutninger: Kreditgivningen kan målrettes mere mod kunder med en solid betalingsevne, og kan begrænses for dem hvis betalingsadfærd indikerer fremtidig betalingsusikkerhed, men som endnu ikke har nogen betalingsanmærkning i et debitorregister.

Ved at bruge Lowell Consumer Debt information, kan en virksomhed forbedre kvaliteten af deres kreditbeslutninger drastisk og reducere misligholdte kreditter uden at gå på kompromis med salg.