Advarsel

Vi oplever desværre for tiden, at svindlere udsender tekstbeskeder (SMS), der udgiver sig for at være Lowell. Hvis du er usikker på, om SMS'en er fra os, bør du logge ind på Mit Lowell med MitID/NemID og tjekke.

Vær også opmærksom på personer som kontakter virksomheder og prøver at sælge inkasso-abonnementer i Lowells navn. Der er også eksempler på, at de efterfølgende sender en faktura med Lowells navn på. Vi sælger ikke den type abonnementsløsninger og henvendelserne har intet med os at gøre.

X

Hos Lowell har du altid adgang til opdaterede sagsoplysninger

Når du er kunde hos Lowell, skal du føle, at du har kontrol og overblik over dine tilgodehavender.

Gennem vores digitale selvbetjeningsplatform, Lowell Access, kan du og din virksomhed nemt og hurtigt få adgang til letforståelige nøgletal, som bl.a. kan bruges til at se ændringer i jeres kunders betalingsadfærd.

Lowell Access
• Giver dig et opdateret og samlet billede af din virksomheds tilgodehavender.
• Producerer opdateret dashboard, der hjælper dig med at analysere ændringer i inddrivelsen og kundernes betalingsadfærd.
• Tillader løbende og hurtig kommunikation imellem dig som kunde og Lowell på sagsniveau.

Hvis du har brug for support til at analysere dine data, udbyder Lowell denne tjeneste.

Hold styr på udviklingen med vores Portfolio Risk Analysis
Ved brug af vores informationstjenester og opdaterede oplysninger om forbrugere, kan din virksomhed træffe mere præcise kreditbeslutninger og derved reducere kredittab og optimere likviditeten.
Med opdaterede data er det muligt at forudsige, overvåge og reagere på ændringer i forbrugerens karakteristika. Med oplysningerne kan du eksempelvis tilpasse din påmindelsesproces eller betalingsvilkår til forbrugernes specifikke adfærd og få fakturaer betalt så hurtigt som muligt, samtidig med at du på en god og professionel måde tager hånd om forbrugerens individuelle situation.

Vores Portfolio Risk Analysis (PRA) er blevet en realitet takket være mange års erfaring og udvikling fra vores egne inkasso-eksperter og dybdegående dataanalyser. Lowell har specialiseret sig i kreditstyring og er her for at hjælpe din virksomhed.

Træf optimale kreditbeslutninger baseret på opdaterede forbrugeroplysninger