nov. 14, 2019

Spændende møde med kunder

Den 23. oktober 2019 afholdt Lowell et spændende og lærerigt kundeseminar for både eksisterende og potentielle kunder - primært fra den finansielle sektor.
caption

 

Formiddagen forløb med at lytte til vores tre oplægsholdere, der var inviteret til at komme og dele den nyeste viden inden for deres respektive ekspertiseområder.

Første taler på gulvet var Erhvervsjurist Charlotte Tranberg fra Bech Bruun, der fremlagde sin viden og erfaringer omkring hvilke muligheder og begrænsninger, der eksisterer inden for persondatalovgivningen, mens Cheføkonom hos Børsen Steen Bocian tog temperaturen på dansk økonomi og så på udsigten for de kommende år.

Christopher Trepel, der er Chief Science Officer for Lowell Group og ansvarlig for Lowell Labs - Lowells seneste investering inden for avanceret analyse - rundede arrangementet af med at give et indblik i, hvordan vi hos Lowell anvender data og konstant er med til at videreudvikle credit management gennem decision science. Christopher viste bl.a. eksempler på, hvordan brugen af Machine learning har forbedret en konkret scoringsmodel med hele 15 pct.

Arrangementet var en stor succes med et godt fremmøde og god feedback fra kunderne.

”Vi var glade for at møde både nuværende og potentielle kunder og dele vores viden med dem og samtidig få lejlighed til at drøfte deres udfordringer inden for credit management”, fortæller Peter Hansen, Salgsdirektør hos Lowell Danmark.

;