feb. 10, 2020

Ny mulighed for forsyningsselskaber

Med virkning fra januar 2020 har Folketinget vedtaget en ændring i inddrivelsesloven, som giver de kommunale forsyninger mulighed for at anvende private inkassoselskaber til inddrivelse af misligholdte fordringer – såfremt det enkelte forsyningsselskab aktivt tilvælger dette inden d. 1. juli 2020.
caption

 

De kommunale forsyningsselskaber har nu mulighed for at få hjælp fra private advokat- og inkassofirmaer til at inddrive gæld hos borgere og samtidig pålægge ekstraomkostninger forbundet hermed på skyldneren. Selskaberne har en tidsfrist frem til 1. juli 2020 til at meddele Gældsstyrelsen, hvorvidt man øsnker at gøre brug af denne nye mulighed.

Vandforsyning er ofte det absolut sidste en forbruger vælger at misligholde, og sagerne vil derfor hovedsageligt omhandle fraflytningskrav. Lowell er førende i Danmark inden for håndtering af denne type krav og ligger tilmed højest på Trustpilot i direkte sammenligning med vores konkurrenter. Helt konkret kan vi tilbyde følgende:

  • Rådgivning på området, herunder oplysninger om inkasso, lovgivning, compliance, kunderejsen inklusiv sårbare forbrugere og vigtigheden af en aktiv politik for denne type forbrugere, samt hvordan privat inddrivelse adskiller sig fra det offentlige.
  • Ekspertise og professionel kunderådgivning med minimalt tilbageløb mod jeres kundeservice-team.
  • Danmarks største database bestående af mere end 500.000 danskere, hvormed vi kan forudsige den fremtidige inddrivelse til brug for likviditetsstyring/afskrivning.
  • Erfaringer fra vores samarbejde med Danmarks største forsyningsselskab.

 

Hvis I er interesseret i at høre mere jeres muligheder, er I velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på salg@lowell.com eller +45 60 23 46 64.

;