okt. 16, 2019

Lowell investerer i data og lancerer Lowell Labs

Lowell cementerer sin position som branchens førende indenfor avancerede analyser med lanceringen af Lowell Labs.
caption

 

Lowell Labs er placeret i Amsterdam og er et center for avanceret analyse med fokus på at skabe ny viden om forbrugere og deres økonomiske adfærd. Centeret vil understøtte Lowells afdelinger i Storbritannien, Tyskland, Østrig, Schweiz og Norden og tackle nogle af branchens mest udfordrende spørgsmål vedrørende forbrugersegmentering, risikoanalyse og prognoser.

Med Christopher Trepel, PhD, Chief Science Officer, i spidsen anvender Lowell Labs-teamet avanceret statistik og machine learning samt udnytter en af ​​Europas største samlinger af forbrugerkreditdata til at levere viden, der gavner forbrugere og kunder. Amsterdam er førende i Europa inden for datalogi og derfor et naturligt valg for placeringen af Lowells seneste investering inden for avanceret analyse.

Jeppe Lynnerup, Director Debt Purchasing and Analysis, fortæller:

”Efter at Lowell Group blev udvidet med afdelinger i de nordiske lande, kender vi nu én ud af fem forbrugere på tværs af de ni lande, hvor vi er til stede. Med Lowell Labs investerer vi endnu mere i at skabe viden, som ikke bare kommer vores forretning til gavn, men også de virksomheder og deres kunder, som vi dagligt hjælper. Gennem en dybere forståelse af forbrugeradfærd kan vi forbedre den service, som vi i dag tilbyder de forbrugere, som er kommet i økonomiske vanskeligheder og derfor er endt hos Lowell. Det vil også betyde, at de virksomheder, som anvender Lowell, forhåbentlig, kan forvente at få gode kunder retur, selvom de har haft et økonomisk udestående. Jeg glæder mig til at følge udviklingen, og se hvilken viden, man kan trække ud af en af Europas største databaser med forbrugerkredit”.

 

;