heinäk. 15, 2022

Lowell flytter - Forærer overskydende møbler til spejderne i Taastrup

Ved flytningen til Oldenburg Alle i Taastrup er de overskydende kontormøbler til stor glæde blevet foræret til KFUM Taastrup.
caption

 

Lowell flyttede d. 15 juni ind i nye og flotte lokaler på Oldenburg Alle i Taastrup. Det nye kontor er ikke placeret langt fra de gamle lokaler, men flytningen betyder nyere lokaler med mere lys og bedre pladsfordeling.

De nye lokaler er ejet af Wihlborgs, som også har hjulpet med at tilpasse rummene til vores behov og samtidig gøre det indbydende, når der er besøg af gæster og kunder.

I forbindelse med flytningen var der mange kontormøbler, som ikke skulle flyttes med over i de nye lokaler. Derfor blev Taastrupspejderne kontaktet, som så en meget stor glæde i de overskydende møbler.

For spejderne i Taastrup skal møblerne bl.a. bruges til deres egen administration, samt til deres sommerlejr.

For Lowell er det vigtigt at kunne hjælpe lokalsamfund, som i Taastrup, og bidrage til et bæredygtigt forbrug i vores samfund. Dette er et klart fokuspunkt i vores Sustainability Strategi.

Med de nye lokaler på Oldenburg Alle i Taastrup ser vi nu meget frem til at byde kunder velkommen til en kop kaffe i de nye omgivelser.

/media/111107/1655725999345.jpg

Lowells nye lokaler på Oldenburg Alle 1 i Taastrup

;