okt. 4, 2018

Lindorff har ændret navn til Lowell

Den 1. oktober 2018 ændrede vi vores brand og skiftede navn til Lowell, da vi nu er en del af Lowell Group, der er Europas næststørste credit management virksomhed. Lowell er specialiseret i dataanalyse, forbrugerindsigt samt at genoprette misligholdt gæld – med en mission om at få kredit til at fungere bedre for alle.
caption
"Vi er stolte af at blive en del af Lowell. Forenet gennem vores fælles værdier og en ambition om at få kredit til at fungere for alle, bliver vi nu også forenet gennem et fælles navn", siger adm. direktør i Lowell Danmark Morten Engelbæk

 

Med nyt navn følger nye muligheder; Lowell vil, med stærke ejere i form af Permira og Ontario Teachers Pensions Plan, bringe finansiel styrke, der giver mulighed for at investere i innovation, digitalisering og analyser på tværs af sektorer. Derudover vil adgang til flere data give mulighed for at forbedre vores processer og gøre vores analyser mere præcise. Det vil hjælpe dig til at styrke og fastholde relationen til din kunde.

Firmaets styrke kommer til udtryk gennem en unik evne til at kombinere data og analyser med etik og moral. Dermed viser Lowell enestående kompetencer inden for vurdering af porteføljer så vel som at hjælpe individer med at blive gældfri. Lowell har mere end 4.400 dedikerede medarbejdere, hvoraf 950 er ansat i Norden, med kontakt til mere end 36 millioner forbrugere i Europa.

;