nov. 27, 2018

Frasalg af payment service

Lowell har frasolgt forretningen inden for payment service grundet en ambition om at fokusere på vores kernekompetencer inden for credit management, herunder tredjeparts gældsinddrivelse, opkøb af gæld samt fakturerings- og informationstjenester.
caption

 

Lowell har frasolgt forretningen inden for payment service til den svenske bank Collector Bank AB, som vi fortsat vil agere inkassopartner for på denne del af deres forretning. Dermed er det en handel, der tillader begge parter at fokusere på det, vi er bedst til.

“Med større fokus på credit management vil vi fortsætte vores mission om at få kredit til at fungere for alle samtidig med, at vi udforsker nye muligheder for at øge vores markedsandel uden for den finansielle servicesektor”, siger Morten Engelbæk, Adm. direktør for Lowell Danmark. 

Frasalget får ingen konsekvenser for de ansatte i Lowell Danmark, da vi med den vækst vi har i de øvrige afdelinger sagtens kan finde arbejde til de dygtige medarbejdere, som hidtil har haft med payment service at gøre.

Ønsker du at modtage flere nyheder fra Lowell Danmark, så tilmed dig vores nyhedsbrev her

;