jouluk. 1, 2021

Fra NemID til MitID - Hvad det betyder for dig og dine kunder

I løbet af 2022 bliver NemID udskiftet med MitID. Men hvad betyder det egentlig for dig og dine kunder, som indbetaler gæld på ’Mit Lowell’?
caption

 

For at følge standarden for sikkerhed og persondata, har digitaliseringsstyrelsen meldt ud, at login-tjenesten NemID vil blive udskiftet med MitID i løbet af 2021 og 2022.

Ifølge digitaliseringsstyrelsen skal alle indtil videre beholde deres NemID, da værktøjet først bliver fuldt udfaset, når MitID er fuldt implementeret. Ifølge digitaliseringsstyrelsen vil det ske i løbet af 2022.

For forbrugere og kunder hos Lowell har overgangen til MitID ikke en stor påvirkning. Overgangen vil ske automatisk, hvilket betyder at brugere af Mit Lowell og Lowell Access ikke vil mærke en ændring. For fremtiden vil forbrugere hos Lowell derfor skulle benytte samme metode til login på Mit Lowell, som til deres netbank, e-Boks, osv.

Har du som kunde spørgsmål til overgangen fra NemID til MitID, er du velkommen til at ringe til din kontaktperson hos os eller skrive til salg@lowell.com

 

Vil du holde dig opdateret? Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

;