huhtik. 15, 2020

Det skal du gøre, hvis du ikke kan betale dine regninger

Corona har forandret vores hverdag, og både samfundet, virksomheder og privatpersoner er i høj grad påvirket af situationen. Nogle er blevet ramt økonomisk, og flere tusinde ansatte er blevet sendt hjem eller endda afskediget. Hos Lowell ved vi, at det ofte er pludselige og uventede hændelser som disse, der kan vælte økonomien.
caption

 

Hvis du oplever, at dine økonomiske forhold ændrer sig, og du ikke kan betale dine regninger til tiden, er det vigtigt, at du kontakter virksomheden, som du skylder penge hurtigst muligt, så I sammen kan finde frem til en fair og realistisk løsning. Vi oplever, at mange virksomheder under de nuværende omstændigheder udviser stor forståelse og ofte er villige til at indgå en aftale.

Det vigtigste er, at du er aktiv. Det eneste du ikke skal gøre, er ingenting. Stik ikke hovedet i sandet og håb på, at det løser sig. Du opnår kun at forværre situationen. Hvis en regning ikke betales til tiden, tilføjes unødvendige rykkergebyrer og dernæst også et opkrævningsgebyr.

Har du problemer med at overholde en betalingsaftale, som du har indgået med os, eller hvis du har spørgsmål om din sag hos Lowell, skal du kontakte os. Vores medarbejdere er uddannet til hjælpe dig på vej til en sikker økonomi, og de sidder klar til at hjælpe dig med at danne et overblik over din situation og sammen finde frem til en langsigtet, økonomisk holdbar løsning, som er tilpasset dine individuelle forhold.

Vores kontaktcenter holder telefonerne åbne som sædvanligt, og du kan altid logge ind på Mit Lowell, når det passer dig.

;