Hvordan kan vi hjælpe?

Lowells forretningsmodel kan kort formuleres som essensen af vores brand: ”Den bestemte og kærlige hjælper”.

Med fokus på at hjælpe, for vores opgave er ikke bare at  gæld, men at hjælpe både vores kunder og deres debitorer, med at opretholde en god økonomisk sundhedstilstand. Det betyder, at vi går efter langsigtede løsninger. Og vi lover at gøre vores bedste for, at du også oplever dette.

Vi har været i denne branche i mere end 100 år, og Lowell er i dag førende i Europa indenfor kreditstyring. Det har vi opnået ved altid at have fokus på kunden gennem teknologiske og politiske ændringer og konstant udvikle vores service og viden, så vi altid kan svare på kundens standardspørgsmål til os: ”Hvordan kan I hjælpe mig?”

Vi kan hjælpe vores kunder på forskellige områder


Gældsinddrivelse

Lad os være ærlige: Gældsinddrivelse er et irriterende og tidskrævende arbejde, der kræver ressourcer og tid, som du formentlig ikke har. Hvis du lader os tage hånd om det, får du ikke alene en professionel, pålidelig og effektiv håndtering af forfaldne regninger, men du kan også være sikker spå, at det bliver gjort på en måde som vil have en positiv indvirkning på din virksomheds renommé og troværdighed. For når alt kommer til alt, er de fleste debitorer ikke ude på at snyde dig. De har bare brug for en hjælpende hånd i forhold til deres ubetalte regninger.


Køb af gæld

Det kan tage lang tid at inddrive gæld. I den periode indgår gælden i din balance på en måde, der belaster resultatet negativt, og i nogle tilfælde kan det lamme en hel organisation. Lowell har købt gældsporteføljer siden 1992 og har adgang til finansiering af dette i betydeligt omfang. Vi laver en grundig analyse af porteføljens indhold og de forventede fremtidige betalinger, vi er aktivt involverede i købet, driften og inddrivelsen af kunders NPL portefølje. På den måde kan kunden fokusere på at skabe værdi i sin kerneforretning.


Information services

Ved at udnytte opdateret information fra Lowell, er din virksomhed i stand til at forudse og overvåge kunders betalingsevne. Dette giver dig mulighed for at reagere hurtigt på ændringer i din kundebases betalingsevne - Et essentielt værktøj i en økonomisk operationel verden, som bliver ved med at ændre sig.

/media/109939/donka-004-webb.jpg