Lowells håndtering af Covid-19

Vores kundeservice er åben som normalt. Læs mere om, hvilke foranstaltninger Lowell tager for fortsat at sikre en sikker og problemfri drift samt en god kundeservice. 

X

Værdien i, at hjælpe folk

Der er selvfølgelig en værdi i at blive betalt. Professionelle, som dig selv, opsøger os når du har problemer med udestående kreditter.
Vi hjælper folk tilbage til et liv med bæredygtigt forbrug.

Bare rolig, vi har services og erfaringer til at genvinde din kapital. Men værdien er endnu større, hvis vi også hjælper dig med at vende en ubetalt faktura, eller en for sen betaling til et langt forhold med sund omsætning.

Lowells formål er at, bringe dine kunder tilbage til bæredygtigt forbrug.

Dette er vores overordnede mål, fordi det er godt for folk, og for økonomien, at afregne gæld.

Betyder det noget? Det betyder noget for os. At have din kunde in mente, guider os hver dag i den måde vi gør forretning. Det har indflydelse på alting; praksis omkring udring på inkasso, hvordan vi udvikler vores digitale service, vores kommunikation, og den fortsatte professionelle udvikling af vore medarbejdere.

Det bør betyde noget for dig, fordi vi sammen vil hjælpe dine kunder med at overholde deres forpligtelser. Det betyder, at du kan sælge mere, blive betalt hurtigere og holde dine kunder glade. Tal med os om hvordan.