mar 27, 2020

Vi er her for at hjælpe dig

Vi er lige nu i en helt usædvanlig tid, som påvirker alle niveauer i samfundet. Både privatpersoner og virksomheder mærker en forandring i sporene af corona-viruset. I disse tider er vi opmærksomme på at give jer den bedste service og støtte. Læs mere i artiklerne nedenfor om, hvordan vi arbejder for at hjælpe dig som privatperson og som virksomhed.
caption

 

Hos Lowell er vi drevet af missionen om at få kredit til at fungere bedre for alle. I kølvandet på den globale pandemi, vi i øjeblikket er vidne til, hvor både virksomheder og privatpersoner kan opleve økonomiske vanskeligheder, er vores mission ekstra relevant. Derfor følger vi selvfølgelig opfordringen fra Dansk Inkassobrancheforening til lige nu at udvise ekstra hensyn og tilbageholdenhed især overfor svage forbrugere. Derudover gør vi, hvad vi kan for at hjælpe både virksomheder og privatpersoner på den bedst mulige måde. 

Hvis du som forbruger oplever, at dine økonomiske forhold ændrer sig, og du har problemer med at overholde en indgået betalingsaftale, eller hvis du har spørgsmål om din sag hos os, er det vigtigt, at du kontakter os, så vi sammen kan finde en løsning. Vores medarbejdere er uddannet til hjælpe dig på vej til en sikker økonomi, og de sidder klar til at hjælpe dig med at danne et overblik over din situation og sammen finde frem til en langsigtet, økonomisk holdbar løsning, som er tilpasset dine individuelle forhold.

For at sikre at vi fortsat kan levere den bedst mulige service til både virksomheder og forbrugere, og samtidig bidrage til at reducere smitte spredningen i samfundet, har vi hos Lowell taget særlige forholdsregler. Du kan læse mere om, hvilke tiltag, vi hos Lowell har taget under denne ekstraordinære sitruation her.