huhtik. 27, 2021

Sådan har et år med Covid-19 påvirket de nordiske husholdninger

I samarbejde med analyseinstituttet Demoskop, lancerer Lowell igen i år den årlige Payment Indicator rapport. I år har der været særligt fokus på Covid-19 pandemiens effekt på den enkeltes økonomi.
caption

 

Covid-19 pandemien har udfordret flere samfundsøkonomiske aspekter og har i sidste ende haft stor påvirkning på forbruget i hele Norden. Derfor har krisen også ændret måden, hvorpå vi forbruger i vores hverdag. Lowell har i den forbindelse lanceret den årlige betalingsindikator, som i år har stort fokus på ændret forbrugeradfærd igennem Covid-19.

Rapporten er blevet udarbejdet i samarbejde med Demoskop, som er et af de førende analyseinstitutter i Norden.

Rapporten inkluderer flere tal og statistikker over danskernes, og de resterende nordiske landes, bekymringer og adfærd overfor økonomien. Specifikt ligger rapporten vægt på den økonomiske sikkerhed for den enkelte, uforudsete udgifter og overforbrug, samt tanker for fremtiden vedrørende den enkeltes privatøkonomi.

I år er der lagt særlig vægt på Covid-19 pandemiens effekt på den enkeltes privatøkonomi. Dette omhandler bl.a. ændret forbrugeradfærd ifm. Covid-19.

Tal som kan hjælpe den enkelte forbruger

Som markedsleder på inkassomarkedet ved vi hos Lowell fra erfaring, at lige præcis denne type krise gør, at nogle forbrugere bliver mere økonomisk udsatte. Rapporten kan derfor bruges til at hjælpe disse sårbare forbrugere, da den giver et godt perspektiv på den enkeltes tanker bag en økonomisk situation. Ligeledes kan rapporten også bruges til at spå om den fremtidige udvikling på markedet.

Vil du læse mere om de specifikke tal og tendenser udarbejdet i rapporten?

Klik her og hent Lowells Payment Indicator 2021

;