maalisk. 20, 2020

Lowells håndtering af Covid-19

For at sikre at vi fortsat kan levere den bedst mulige service til din virksomhed og dine kunder under denne ekstraordinære situation, har vi hos Lowell taget særlige forholdsregler.
caption

 

Lowell arbejder for at hjælpe dig som virksomhed samt dine kunder til en velfungerende økonomi. I kølvandet på den globale pandemi, vi i øjeblikket er vidne til, påvirkes samtlige niveauer i samfundet på forskellige måder. Med de særlige forholdsregler vi hos Lowell har taget, er vi glade for, at du og dine kunder fortsat vil kunne modtage den bedst mulige service på trods af disse omstændigheder.  

Nogle eksempler på tiltag, vi har taget:

  • Teknologi og processer er på plads til at arbejde hjemmefra.
  • Video og telekonferencer erstatter alle fysiske møder.
  • Ingen besøgende på vores kontorer.
  • Strenge regler for rengøring og personlig hygiejne.
  • Særlig forsigtighed med at sikre sikkerheden for vores medarbejdere, der tilhører eller har nære slægtninge til risikogruppen.
  • Beredskabsplaner for forretningskritiske funktioner såsom kundeservice og it.

Derudover er særlige opmærksomme på at udvise særlige hensyn til forbrugere, der på den ene eller anden måde er ramt af corona situationen. 

Verden ændrer sig hurtigt lige nu, og vi følger nøje forløbet og myndighedernes anbefalinger. Vi opdaterer løbende informationen i henhold til de aktuelle forhold.

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte din kontaktperson eller vores salgsafdeling på salg@lowell.com

;