dec. 22, 2017

Der bliver ingen julegaver i år

Lowell har i år valgt at støtte Børns Vilkår i stedet for at give julegaver til vores kunder. Og det er blevet taget godt imod.
caption

 

Sådan lyder det forhåbentlig ikke alt for mange steder i løbet af de næste par dage. Men hos Lowell har vi måttet give den besked til nogle af vores kunder – og de har taget godt imod den!

Som mange andre virksomheder har Lowell tidligere afleveret en lille julegave til vores kunder. Det har typisk været lidt chokolade eller noget andet spiseligt, som er blevet stillet frem på kontorerne og spist i løbet af december.

I år har vi valgt kun at sende en hilsen i form af et kort. I stedet har vi doneret et beløb til Børns Vilkår, som arbejder for at ingen børn i Danmark bliver svigtet. Og hvis nogen havde forventet skuffelse eller sure miner hos nogle af dem, der plejede at få en julegave, så må de tro om igen.

”Reaktioner fra kunderne har været positive hele vejen rundt”, siger Key Account Manager Christian Aasted. ”De har været glade for, at vi har tænkt på nogle, der trængte mere til en julegave, end de selv gjorde”.

Og strengt taget er der sikkert heller ikke mange af os, der for alvor trænger til mere chokolade og søde sager i juletiden, hvor imod der helt sikkert er børn derude, der trænger til hjælp og støtte til at klare de udfordringer, de står med.

Lowell ønsker alle en glædelig jul.

;