Er du bekymret for din økonomi?

Er du bekymret for din økonomi?

Der er lige nu usædvanlige forhold i vores samfund som følge af udbruddet af corona-virus, og det kan være med til at skabe usikkerhed hos mange. Hos Lowell sidder vi klar til at hjælpe dig.

Vi er her for at hjælpe dig

Hos Lowell er vi drevet af missionen om at få kredit til at fungere bedre for alle. I tider som disse, hvor både virksomheder og privatpersoner kan opleve økonomiske vanskeligheder, er vores mission ekstra relevant. Derfor følger vi selvfølgelig også opfordringen fra Dansk Inkassobrancheforening til lige nu at udvise ekstra hensyn og tilbageholdenhed især overfor svage forbrugere.

Hvordan skal du forholde dig som forbruger?

Hvis du oplever, at dine økonomiske forhold ændrer sig, og du har problemer med at overholde en indgået betalingsaftale, eller hvis du har spørgsmål om din sag hos os, er det vigtigt, at du kontakter os, så vi sammen kan finde en løsning. Vores medarbejdere er uddannet til hjælpe dig på vej til en sikker økonomi, og de sidder klar til at hjælpe dig med at danne et overblik over din situation og sammen finde frem til en langsigtet, økonomisk holdbar løsning, som er tilpasset dine individuelle forhold.

Vores kontaktcenter holder telefonerne åbne som sædvanligt, og du kan altid logge ind på Mit Lowell, når det passer dig.

Kontakt os

Telefon: 76 28 28 28 

Vores åbningstider:
Mandag - Torsdag: 09.00-16:00
Fredag: 09.00-15.30

Udenfor vores åbningstider kan du altid logge ind på Mit Lowell